Risotto cu ciuperci

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 6346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline cu piper
  • 30 gr unt
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 350 gr ciuperci, foliate
  • 200 gr orez
  • 150 ml vin rosu
  • 600 ml supa de legume
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • parmesan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu ciuperci:

Incinge uleiul si untul intr-o tigaie. Caleste ceapa 2-3 minute apoi adauga usturoiul si orezul. Caleste totul 5-6 minute, amestecand din cand in cand.Adauga apoi ciupercile si vinul rosu. Lasa sa fiarba pana cand vinul se evapora. Adauga apoi cate 2 polonice de supa lasand sa fiarba dupa fiecare adaugare pana cand lichidul este absorbit de orez. La final adauga patrunjelul si serveste cu parmesan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]