Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci

de ralu_ca in Dulciuri, 30 Noi 2013 | 36790 vizualizari

 

Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci de azi e una dintre retetele noastre favorite. Ne plac si papanasii moldovenesti si papanasii fierti, cu pesmet, dar poate si pentru ca am crescut cu aceasta varianta, o indragim cel mai mult!

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci

  • 400 g branza vaci
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf copt
  • smantana
  • dulceata
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci:

Preparare Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci

Am separat galbenusurile de albusuri.

Intr-un vas am amestecat branza, galbenusurile, zaharul vanilat si praful de copt, apoi am adaugat albusurile batute spuma. S-a format un naluat peste care am pus faina si am framantat pana am putut modela papanasii.

Am incins uleiul si i-am rumenit bine pe fiecare parte, i-am scos si i-am pregatit cu dulceata si smantana pentru a fi serviti. Un deliciu !

Pofta buna!

Si pentru ca tot pomeneam de ei in introducere, sa va arat si cum se prepara papanasii moldovenestipapanasii fierti, cu branza de vaci

Aici gasesti Cum sa prepari papanasi dupa o reteta de Radu Anton Roman

TIPS-URI

1

se servesc fierbinti

2

fiecare portie are 2 papanasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]