Reteta de triunghiuri cu mere si pere

de Catalina L in Dulciuri, 18 Mar 2023 | 3620 vizualizari

 

Un desert de post cu mere, pere si nuci.
https://www.blogulluicatalina.com/2023/01/triunghiuri-cu-mere-si-pere.html

Pentru Reteta de triunghiuri cu mere si pere sunt necesare cateva ingrediente: foi placinta, pere, mere, unt, scortisoara, nuca, indulcitor.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de triunghiuri cu mere si pere
  • 5 foi de brick (placinta)
  • 4 pere
  • 2 mere
  • 30 gr margarina ( sau unt )
  • 2 linguri de rom parfumat sau esenta
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • 2 linguri bune de indulcitor Sukrin Gold sau de zahar brun
  • o mana de miez de nuca
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de triunghiuri cu mere si pere:

Iata cum se prepara Reteta de triunghiuri cu mere si pere

Spalati si curatati fructele.

Taiati-le bucati Puneti la topit margarina cu indulcitorul .

Adaugati fructele, scortisoara, romul , amestecati.

Gatiti 10 minute sau pana cand apa scade., amestecand de 2-3 ori.     Lasati sa se raceasca. Se taie foaia de brick în doua  

Puneti umplutura la fiecare extremitate.

Împăturiţi foile în triunghiuri, apăsând marginile cu degetele umede.

Se coace 25 minute la 1800 ° C într-un cuptor preîncălzit .

Vezi si reteta de Strudel cu cirese

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de triunghiuri cu mere si pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere si dulceata de prune