Reteta de spaghete cu carne tocata cu suc de rosii cu busuioc

de Lorra in Spaghete, 28 Iun 2013 | 82773 vizualizari

 

Reteta de spaghete cu carne tocata cu suc de rosii cu busuioc te salveaza de fiecare data cand ai nevoie de un pranz rapid, consistent si bun, indragit de toti ai casei! Cu totii iubim pastele si fie ca le facem cu branza,cu sos alb sau rosu, nu ramane niciodata nimic!

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta de spaghete cu carne tocata cu suc de rosii cu busuioc

  • 300 gr. spaghete
  • 300 gr. carne tocata porc
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 100 ml sos pentru fripturi (sau suc de rosii)
  • putin ulei pentru calit
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de spaghete cu carne tocata cu suc de rosii cu busuioc:

Preparare Reteta de spaghete cu carne tocata cu suc de rosii cu busuioc

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.

Intre timp se pune la calit in ulei incins, ceapa tocata marunt. Cand devine sticloasa, se adauga carnea si se tine pe foc pana isi schimba culoare, apoi se adauga sosul de rosii, se amesteca bine iar dupa 10 min. se adauga condimentele, usturoiul si patrunjelul tocate marunt.

Se mai tine pe foc 5 min. dupa care se da la o parte.

Se servesc pastele impreuna cu carnea cu sos.

Varianta asta multicolora de Spaghete cu kaizer si legume la cuptor imi place la nebunie! 

Spaghete cu branza la cuptor nu cred ca refuza nimeni, iar reteta de Spaghete cu midii si sos de smantana dulce are un gust fantastic!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de spaghete cu carne tocata cu suc de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Spaghete Bologneze