Reteta de preparare a papanasilor

de Alexandra Burz in Dulciuri, 11 Ian 2014 | 6515 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 4 oua
  • 300 gr faina
  • 100 gr zahar tos
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • smantana
  • dulceata fructe de padure
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se separa albusurile de galbenusuri

Intr-un bol se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, zaharul vanilat, jumatate din zaharul tos si praful de copt

Se adauga albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si restul de zahar

Se adauga faina treptata, amestecand de sus in jos

Se ajunge la un aluat care permite a fi modelati papanasii

Modelam papanasii si ii prajim in ulei incins aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte

Ii servim calzi cu smantana  si dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de prune