Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan

de Bucataras in Pui, 22 Mar 2024 | 3206 vizualizari

 

Cauti o rețetă delicioasă și ușor de preparat pentru cină? Iată o opțiune savuroasă: frigăruile de pui cu usturoi și parmezan! Îți arată Andra o combinație pentru care îi vei mulțumi. Pe cât e de ușor de făcut, pe atât e de gustoasă.
Pentru rețeta de frigărui de pui cu usturoi și parmezan ai nevoie de câteva ingrediente: piept de pui, boia, praf usturoi, ulei de măsline, unt și pătrunjel.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan
  • 500 g piept de pui
  • Boia
  • Praf de usturoi
  • 50 g parmezan
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 50 g unt
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan:

Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan:

Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline, sare, piper, praf de usturoi, boia de ardei și parmezanul ras. Amestecați bine pentru a acoperi fiecare bucată de carne cu amestecul de condimente.

Înșirați bucățile de pui pe bățe de frigărui și așezați-le într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt.

Coaceți frigăruile în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20 de minute, până devin frumos rumenite.

Într-un bol, amestecați untul moale cu patrunjelul tocat și praful de usturoi pentru sos.

După ce sunt gata, ungeți frigăruiile cu sosul de unt aromatizat cu usturoi și parmezan.

Serviți și savurați cu poftă! 🍴

Vezi si reteta de Gyros de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]