Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat

de Aletta in Mancaruri de legume, 2 Dec 2015 | 54340 vizualizari

 

Foarte, foarte, foarte gustoase!!!!!
Va recomand cu drag Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat!

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:

  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingura de faina
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:

Cum se prepara Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat:

Ciupercile se spala si se decojesc.

Se taie in bucati mai mici sau se lasa intregi.

Ceapa se toaca marunt si se pun cateva minute la calit in 2 linguri de ulei.

Se adauga si ciupercile.

Se lasa pe foc pana cand scade apa care o vor lasa ciupercile.

Se face un sos din jumatate de lingura de faina cu 50 ml lapte si se adauga peste ciuperci cand le-a scazut apa.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se adauga si cele 2 linguri de smantana, se mai tine 2 minute pe foc.

Se presara patrunjel ( eu am avut doar patrunjel uscat)

Se poate servi cu o portie de Cartofi natur sau simpla, cu Mamaliga

Prietenii nostri de la Gustos.ro va propun sa incercati si reteta de Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel verde proaspat pentru un gust mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciuperci cu sos alb si smantana, o textura cremoasa greu de refuzat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto