Ratatouille cu oregano

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 16 Mar 2016 | 3881 vizualizari

 

O reteta de post foarte gustoasa. Reteta o gasiti si pe site-ul meu aici - http://noiinbucatarie.ro/ratatouille/

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • 1kg rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille cu oregano:

Se taie vinetele rondele de aproape 1 cm grosime, chiar mai subtiri, se adauga un praf de sare si se lasa 20 de minute la scurs. Zeama se absoarbe cu un servet de bucatarie.

Se taie de aceeasi grosime si 3-4 rosii. Restul de rosii se dau pe razatoare.

Se pune in tava 1 felie de vanata – 1 felie de rosie si tot asa pana cand le termina.

Peste acestea se adauga usturoiul taiat marunt, 1 pahar de apa si rosiile rase. Se adauga un praf de sare, piper si se da la cuptor pana cand se fac vinetele, rosiile sunt gata mai repede.

Cand sunt gata, se presara deasupra oregano.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille cu oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu soia si pasat(de post)