Rasol de vitel

de Dana Cristea - pusikmea in Vita, 6 Mar 2010 | 8041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata rasol de vitel
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 4 cartofi
  • patrunjel
  • sare
  • piper alb
  • boia iute
  • 1 lingura bulion
  •  1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel:

se pune ceapa la calit, impreuna cu morcovul si ardeiul, dupa care punem si rasolul taiat bucati mai mari si usturoiul pisat si lasam sa se inabuse bine, dupa care punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba bine, dak este nevoie adaugam apa de cate ori va f nevoie,pana fierbe bine carnea, cand e carnea fiarta punem si cartofii taiati cubulete, si condimentele, dupa ce au fiert si cartofii punem si bulionul, dupa ce luam de pe foc punem patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

06.03.2010, 23:22

e grazav acest rasol!il fac si eu deseori;

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 06:54

ms teo, si noua ne place f mult

MVMih 1

11.04.2011, 16:26

Grozav! Am mai vazut ceva in foto la tine...o fi vrun dovlecel !? Bun rasolul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita excentric