Rasol de vita in sos de ceapa

de Bya Ralu in Vita, 11 Dec 2014 | 7940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 bucati rasol de vita cu os
  • 2-3 cepe rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rosu
  • Ulei de masline
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • unt
  • vegeta,piper,cimbru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vita in sos de ceapa:

Rasolul de vita se pune intr-o cratita cu apa la fiert(eu am facut o ciorbita) timp de 1 h- 1.30 h .

Ceapa se toaca marunt,ardeiul se taie cuburi ,se pune unt si se pun la calit 5 minute.

Se stinge cu vinul rosu,se lasa pana cand se evapora alcoolul si se adauga cutia de rosii cuburi si usturoiul tocat marunt.

Se lasa la foc mic,sa scada zeama,se adauga bucata de vita si se mai comleteaza cu zeama din supa in care a fiert.

Cand este gata se presara patrunjel proaspat.

TIPS-URI

1

se serveste cu garnitura de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb cu legume și muștar