Rasol de curcan la cuptor

de Oana in Curcan, 16 Oct 2010 | 9648 vizualizari

 

Foarte fraged si bun rau :)

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de rasol de curcan
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • boia dulce
  • cimbru
  • o cescuta cu vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de curcan la cuptor:

Carnea se spala, se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza, se adauga vinul, apoi apa cat sa acopera foarte putin carnea. Se pune vasul in cuptor la foc mediu, neacoperit, pentru 40 de minute. Dupa primele 20 de minute se intoarce carnea pe cealalta parte si se pensuleaza cu putin ulei de masline. Cand zeama a scazut si a ramas de un deget in tava se verifica carnea si daca este frageda se opreste focul.

Noi am mancat cu cartofii crantzaniti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de curcan