Pulpa de curcan cu smantana si boabe de mustar

de La Ancuta in Curcan, 17 Mar 2011 | 5478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de curcan dezosata
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 1 frunza dafin
  • sare, piper
  • salvie
  • 200 ml smantana
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu smantana si boabe de mustar:

Spalam carnea apoi o stergem cu un servet de bucatarie si o taiem felii. Condimentam cu sare si piper. Incingem uleiul intr-o tigaie si punem carnea la prajit, pe ambele parti.

Dupa ce s-a prajit scoatem carnea pe o farfurie. In uleiul ramas adaugam ceapa taiata julienne si usturoiul taiat felii. Amestecam pana se inmoaie putin ceapa.
Adaugam apoi ardeiul taiat cubulete mici. Eu am folosit ardei din congelator.

Lasam 2-3 minute pe foc dupa care punem carnea inapoi in tigaie. Adaugam o cana de apa (sau supa), atat cat sa acopere carnea. Adaugam boabele de mustar, dafinul si putina salvie si acoperim.Lasam sa fiarba 15 minute, pana ascade apa.

Dupa ce a fiert adaugam smantana. Daca este prea groasa o putem subtia cu putin lapte. Lasam inca 5-10 minute la fiert apoi potrivim de sare si stingem focul.

Servim cald cu garnitura dorita. Noi am avut piure de cartofi si gogosar murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu smantana si boabe de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]