Rasol alb la tavă

de Bunica in Vita, 9 Apr 2009 | 12766 vizualizari

 

O mîncare ce se face rapid …

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 800 grame bucata rasol alb de vita
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 3-4 linguri de bulion
  • 6-7 graunti de usturoi taieti marunt
  • o ceasca de vin
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb la tavă:

Se spala rasolul, se cresteaza la un centimetru si in crestaturi se pun 2 feliute de usturoi. Se aseaza in tava, se condimenteaza, se pun bulionul, vinul si uleiul. Se adauga apa cit sa-l acopere jumatate. Se lasa la foc potrivit circa 90 de minute.

Se serveste cu garnitura de legume sau cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu hrean si cartofi nature