Puricei in tigaie

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2013 | 9492 vizualizari

 

Imi povestea soacra mea,ca pe vremea"foametei,in perioada de dupa razboi dimineata faceau "puricei in tigaie".Mamaliga rece,care ramanea de seara ,dimineata o prajeau in untura si o mancau cu sau fara ceapa.Am incercat si eu sa vad cum este,dar am imbunatatit-o cu ou si branza.Este foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 linguri de mamaliga rece
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 oua
  • 50 g. branza de capra de la Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puricei in tigaie:

Mamaliga se marunteste cu ajutorul furculitei.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si apoi mamaliga.

Lasam la prajit cam 5 minute mestecad sa nu se lipeasca.

Intr-un castron batem ouale si le turnam peste mamaliga.

Cand ouale s-au intarit punem branza deasupra si lasam pe foc 2-3 min.

Se serveste calda cu sau fara ceapa.

TIPS-URI

1

Nu lasati uleiul sa fumege.

Daca ti-a placut reteta noastra "Puricei in tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval