Purcelus fals

de yammy in Piine, 1 Dec 2009 | 8150 vizualizari

 

O varianta de purcelus pt vegetarieni

 

INGREDIENTE

      500g faina 14 gr drojdie uscata 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 5 linguri ulei de masline 250 ml lapte SAU apa Umplutura: mazare fiarta cartofi fierti smantana 3 oua fierte 1 ou crud branza/ cascaval ceapa calita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Purcelus fals:

-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut
-se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea
-laptele si drojdia dizolvata se framanta bine
-se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul
-se pune peste aluat umplutura, pe mijlocul umpluturii se pun de-a lungul jumatatii de oua...se ruleaza si se modeleaza purcelusul
-Se da la cuptor pana ce purcelusul este rumen:)

Umplutura:
-cartofii se maruntesc in cubulete, se amesteca cu mazarea, branza, ceapa calita si un ou fiert taiat, se adauga smantana, condimente si un ou batut. Se amesteca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Purcelus fals" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pâine Navajo cu pui