Pulpite cu cartofi (la cuptor)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 19 Aug 2014 | 4310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 1 kg cartofi
  • 5-6 cepe potrivite
  • un ardei capia rosu
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 100 - 150 ml suc de rosii
  • o capatana de usturoi sau cat si cum va place
  • condimente dupa gust: asre, pudra de ardei iute, oregano si rozmarin
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite cu cartofi (la cuptor):

Pentru ca stiti povestea cuptorului meu... care coace timp luuuung , am ales ca mai intai sa fierb cartofii cam 20 de minute, iar pulpitele sa le rumenesc usor in putin ulei, adaugand peste acestea si ceapa, usturoiul si ardeiul feliate dupa plac. 

Am scurs apoi cartofii de apa in care au fiert, i-am adaugat intr-o tava de cuptor si i-am condimentat bine bine, am adaugat pulpitele impreuna cu legumele calite si am colorat cu suc de rosii.

Am copt totul pana ce cartofii si pulpitele s-au rument asa frumos! Pofta buna!

TIPS-URI

1

Atentie la rozmarin care in exces confera un gust amar

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite cu cartofi (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta