Pulpe si aripi la cuptor

de pity19 in Pui, 28 Apr 2014 | 4715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 15-20 pulpe si aripi ( 10 + 10 aripi )
  • ulei
  • apa
  • orez
  • morcov
  • ardei
  • patrunjel
  • Sos de usturoi :
  • un catel usturoi ,
  • smantana dupa gustul fiecaruia ,
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si aripi la cuptor:

Clatim pulpele si aripioarele , le punem in tava unsa cu ulei , luam o cana cu apa si o turnam in tava, dupa care acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit aprox 30-40 de minute la foc mediu

Luam o mana - doua de orez , clatim sub jet de apa rece dupa care punem intr-o oala in care adaugam apa cat sa acopere , lasam la fiert .

Curatam morcovul si ardeiul , taiem morcovul marunt , ardeiul il scobim bine de seminte si tocam marunt , dam sa fiarba langa orez .

Cand au fiert condimentam cu sare , piper , vegeta si adaugam patrunjelul pe care l-am tocat marunt .

Sosul de usturoi : Curatam de coji , il zdrobim sau il dam pe razatoare , dupa care pisam bine , adaugam sare si smantana , amestecam si servim!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si aripi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]