Pulpe de pui in crusta de mustar

de Angelina_Elena in Pui, 15 Aug 2013 | 6177 vizualizari

 

Foarte bune, aromate, cu o crusta usor crocanta, aceste pulpe (alaturi de cartofi natur si o salata de legume) au fost pranzul nostru de astazi!:)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 3 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de mustar:

Curatam si spalam bine pulpele.

Intr-un bol punem usturoiul pisat, un varf lingurita sare si amestecam bine.

Adaugam apoi mustarul, uleiul de masline si omogenizam.

Condimentam pulpele cu putina sare si piper, apoi le ungem bine, pe o parte si cealalta cu sosul de mustar si usturoi.

Ungem un vas de lut cu unt, asezam pulpele, le acoperim cu o folie de aluminiu si le dam la cuptor pentru 35 de minute, apoi indepartam folia si le lasam sa se rumeneasca frumos.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi