Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar

de Dea_Dea in Pui, 25 Iul 2013 | 4574 vizualizari

 

Un pranz mai usor , dar bun!!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 3 linguri iaurt
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar:

Pulpele de pui se pun la fiert , dupa ce sunt fierte se scot la racit.

Se rupe bucati carnea de pe oase si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pun la rumenit in wok 5-10 min.

Intr-un castron se amesteca iaurtul, oul si mararul.

Se toarna peste pulpe si se amesteca continuu 2-3 min.

 

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu piept de pui , dar nu il mai fierbem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]