Mincarea arata de fapt ca o budinca , apetisanta si usor de facut !
2 pulpe de pui  le  prajesc intr-un pic de ulei, pina  se rumenesc deasupra. Pun peste ele  condimente (sare, piper, boia)  si  o  cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pina se evapora apa si se desprind usor de pe os. 
Tapetez un vas ceramic  cu  unt si pesmet si incep sa cladesc budinca : un rind de brinza (Focsani sau  cascaval ) , un rind de  bucatele mici de carne, iar  brinza, iar carne si deasupra brinza. 
Separat, 3 oua se bat bine cu 3 linguri de smintina (condimentam cu sare si piper ) si se rastoarna deasupra. Trebuie sa stea la cuptor, la foc potrivit, cam 20 de minute, pina ce se rumeneste putin.
Se serveste calda, cu putin patrunjel verde deasupra.
Poftiti la masa !!!