Ostropel de pasare

de Miha in Pui, 4 Aug 2009 | 11072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pasare:

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.

Ceapa taiata marunt se undeste in cateva linguri de ulei.Cand devine sticloasa,se adauga cuburile de carne.Se trag cateva clocote si se stinge totul cu sucul de rosii.Se adauga morcovul si rosia decojita,date pe razatoarea mica.Se completeaza cu apa,daca e nevoie,sa fie carnea acoperita.

Se fierbe pana se inmoaie carnea si sosul este scazut.

Inainte de a inchide focul se adauga usturoiul pisat si se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]