Pulpe de pui cu dovlecei

de Bya Ralu in Pui, 26 Mai 2016 | 4506 vizualizari

 

Un gust excelent!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi
  • 2 bucati dovlecei
  • 2 cepe mari albe
  • frunze proaspete de busuioc
  • ulei
  • apa
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei:

Pulpele se taie in doua,se cresteaza,se clatesc bine si se lasa deoparte sa se scurga apa.

Intr-o tigaie wok punem ulei si pulpele sa se prajeasca,sa lasa cateva minute bune pe ambele parti dupa care se scot pe o farfurie.

Uleiul se arunca,se lasa doar putin pentru a calii ceapa alba tocata marunt.

Se adauga dovleceii taiati cuburi,frunzele de bucuioc,condimentele si pulpele de pui prajite.

Se pune apa ,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba ingrendientele cam 10 minute.

Se servesc cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]