Pulpe de pui caramelizate

de simonacallas in Pui, 24 Mar 2014 | 6792 vizualizari

 

O friptură de pui cu o crustă lipicioasă, dulceagă şi uşor picantă.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe inferioare de pui
  • 2 căţei de usturoi curăţaţi
  • 4 linguri sos de soia light
  • 3 roşii decojite
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură miere
  • 1 linguriţă rasă chilli
  • 1 linguriţă rasă sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui caramelizate:

Se pune cuptorul la încins. Pulpele, spălate şi curăţate de fulgi, se aşează într-o tavă. Restul ingredientelor se pun în blender şi se amestecă, apoi se toarnă în tavă, peste pui. Se lasă la cuptor, la foc mic, circa 1 oră (sau până când sosul se caramelizează). Se servesc alături de legume sau orez.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor