Pui fript cu chat masala

de lira in Pui, 4 Aug 2010 | 5917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 5 linguri ulei aromat cu hribi
  • o ceapa mica
  • 1 lingura de sos barbecue
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 linguri boia dulce
  • 1 lingurita chat masala
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui fript cu chat masala:

Pentru marinata, ceapa se taie foarte marunt sau se da pe razatoare, dupa care o amestecam cu uleiul, sosul barbecue, sucul de lamaie, boia, mustar, chat masala si sare piper.

Chat masala este un mix din urmatoarele condimente: ardei iute, sare, chimen, mango pudra, piper negru, cuisioare, scortisoara, cardamon, foi de dafin, ghimbir, asafoetida. In lipsa, merge si chilli.

Se spala carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie, dupa care se taie felii de vreo 2 cm grosime.

Bucatile se pun in bolul cu marinata, se amesteca putin si se dau pentru jumatate de ora la frigider.

Bucatile de piept de pui se scot din marinata si se pun pe gratarul incins, eu am folosit o tigaie grill, si se lasa pana se rumenesc. Din cand in cand se stropesc cu cate o lingurita de marinata.

Eu am servit puiul cu o portie de cartofi prajiti si cu salata.

Reteta este rapida, iar ingredientele din marinata ii dau un gust special si il face foarte fraged.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fript cu chat masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume