Pulpe cu vin si smantana

de Mitinita in Pui, 8 Dec 2010 | 3330 vizualizari

 

Azi am mancat a la Medi!O recomand cu mult drag,noua ne-a placut foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare (bineinteles ca puteti schimba cantitatea,eu asa am facut azi asa scriu)
  • 2 cepe medii,taiate marunt
  • 100 ml vin alb
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu vin si smantana:

Se caleste ceapa in ulei.
Se adauga pulpele si se rumenesc putin.
Se adauga sare,piper,vinul si cam tot atata apa.
Se lasa sa se innabuse 15-20 minute dupa care se adauga smantana si se lasa sa mai dea vreo 2-3 clocote.
Se potriveste de minune cu mamaliga!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu vin si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume scazute