Ciorba de pui cu afumatura

de susu in Pui, 20 Iun 2012 | 6406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui fara piept
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa verde
  • cozi de ceapa verde
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • afumatura (scarita, kaizer)
  • rosii
  • pasta de tomate
  • bors
  • leustean
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita curry
  • vegeta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu afumatura:

Se caleste ceapa alba tocata marunt, se adauga morcovul ras mic si apoi ardeiul tocat iar la sfarsit condimentele. Puiul portionat il punem in 3 l apa si spumam ori de cate ori avem nevoie, adaugam afumatura si cartoful si restul de legume. Spre sfarist adaugam rosiile pasate, borsul si pasta de tomate. Punem cozi de ceapa verde tocate si verdeata. Inchidem focul si punem ouale batute zdrentuite. Se acopera si se serveste cu ceapa si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui si zeama de varza acra