Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

de Valclaudia in Porc, 17 Mai 2017 | 5211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr pulpa de porc
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • sare dupa gust
  • fulgi de chili
  • 2 linguri legume deshidratate
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita amidon din porumb
  • marar verde
  • boia dulce
  • Piure cartofi:
  • cartofi
  • lapte
  • unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare, pana se patrund.

Carnea se taie bucati potrivite, se pune in tigaie, se adauga uleiul, laptele, legumele deshidratate,sare, fulgi chili dupa gust.

Acoperim tigaia si fierbem carnea in lapte, pana scade lichidul si se patrunde carnea.

Adaugam smantana de gatit, diluam amidonul in foarte putina apa, il turnam peste mancare, amestecam, lasam cateva minute sa se ingroase,oprim focul si presaram mult marar proaspat si boia dulce.

Scurgem apa de pe cartofii fierti, adaugam untul, mixam.

Punem cate putin lapte, mixam si repetam operatia pana obtinem consistenta dorita la piure.

Noi am servit mancarea alaturi de o delicioasa salata verde din gradina. ;)

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file de porc pe pat de legume