Pulpa de porc cu leurda

de Lau in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2019 | 2091 vizualizari

 

 
 "Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa sau supa
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu leurda:

Carnea o spalam si o taiem felii, dupa care le batem putin cu ciocanul.

Adaugam in tava in care am adaugat uleiul, condimentam cu sare si piper dupa gust.

Tocam verdeata si adaugam in tava.

Vinul il amestecam cu apa si mustarul, turnam peste carne si dam tava la cuptoru pana ce scade lichidul si carnea s-a rumenit frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]