Pulpa de miel in oala de lut

de Constelatialeu in Oaie, 8 Iun 2020 | 3641 vizualizari

 

E cu miel, e cu usturoi verde, e ca nu mai este...lins spre lins cu gura-n jos ca a fost delicios...

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel- partea din spate cca 1,5 kg
  • usturoi verde ( din gradina, ca am pus acum am)
  • sare grunjoasa
  • piper macinat
  • ulei cca 100 ml
  • 300 ml apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in oala de lut:

Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete peste noapte, apoi am spalat-o si am portionat-o. Am asezat bucatile de miel in oala de lut, am presarat sare, piper. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat marunt cu tot cu frunzele verzi, l-am adaugat peste bucatile de miel, am adaugat uleiul si apa si am asezat capacul peste oala. Oala am bagat-o in cuptor si am dat focul la minim, am lasat cca 2 ore la foc minim. Dupa 2 ore am ridicat capacul si am mai lasat la cuptor cca 20 min, sa se rumeneasca putin.Un deliciu, mai ales daca-ti place carnea de miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in oala de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu vin si usturoi