Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 26 Oct 2020 | 2607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne manzat de vita
  • 1-2 catei usturoi
  • 50 ml vin rosu
  • ulei masline
  • apa
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot:

Carnea se spala, se taie bucati si se asaza in vasul aparatului slow cooker Crock Pot.

Punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, condimnetele, apa. Setam functia High si lasam pentru 3:30 .

Cand mai este doar 1 ora, se adauga si vinul rosu.

Se serveste cu orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu nuci si alune la slow cooker Crock-Pot