Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Oaie, 21 Ian 2021 | 1760 vizualizari

 

Cand faci un inventar al sertarelor congelatorului si dai peste o pulpa de ied ,eu una,ma duc cu gandul la o friptura .E adevarat ca iti trebuie mai mult timp la maceratul ei decat la preparat.
Si uite asa am facut friptura,care a fost regina la doua pranzuri.
Gata cu vorba, ca vi se face foame:))))))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de ied,cam 1,500 kg.
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml vin alb Cotnari
  • Marinada
  • 1/2 lingurita. sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 baton scortisoara
  • 4 boabe ienibahar
  • 2 foi dafin
  • 250 ml. vin alb Cotnari
  • 1/2 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot:

Pulpa decongelata se sterge cu hartie prosop si se parleste.

Se taie lamaia si se freaca bine partea cu carne.

Pui carnea intr-un vas incapator si adaugi toate ingredientele pentru marinada.

Acoperi vasul si-l dai la firgider pentru 4-5 ore.Eu pregatesc de seara si las pana dimineata.

Carnea se scoate din marinada,se spala si se pune in vasul Crock-Potului.

Peste pulpa se adaugasarea,piperul,rozmarin,vinul si foaia de dafin.

Acoperi vasul si pornesti aparatul pentru 3 ore.

Friptura se serveste calda sau rece.

Sa va fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (13)

abstract01 1

23.01.2021, 00:24

Panacris 1

23.01.2021, 18:17

Pfff, cam târziu am ajuns! Mă abonez pentru data viitoare!

mihaelar63 1

27.01.2021, 00:11

Ce bine l-ai asezonat , Buni !!!! Seamana a reteta italiano-greceasca Asa as fi zis pana nu a aparut Cotnariul sa le dea cu tifla ;D

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade