Pulpa de curcan la tava

de Bunica in Curcan, 23 Sep 2012 | 6714 vizualizari

 

Reteta de Pulpa de curcan la tava usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan
  • 3-4 catei usturoi
  • 1/2 ligurita piper(am luat de la plafar un plic de piper in 7 culori)
  • un varf de cutit oregano
  • un varf de cutit scortisoara macinata
  • un varf de cutit busuioc
  • sare dupa gust
  • 200 ml. suc de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml. vin alb
  • 200 ml. apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la tava:

Pulpa de curcan se spala si se aseaza intr-o tava putin mai mare decat ea.

Toate condimentele folosite(oregano,busuioc,scortisoara,sarea si piperul ) se amesteca impreuna cu sucul de rosii,uleiul,,vinul si apa si se toarna peste carne.

Se baga in cuptorul incins in prealabil si se tine pana se rumeneste frumos.Se incearca cu o furculita. Daca intra furculita usor in carne inseamna ca e facuta.Din cand in cand se deschide cuptorul si se stropeste carnea cu sosul din tava.

Se serveste calda cu garnitura dorita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa superioara de curcan la cuptor cu ganitura de cartofi