Pui umplut cu pastrama

de ianculubita in Pui, 29 Apr 2011 | 3352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 4buc
  • 4felii de pastrama de pui
  • 2linguri ulei de masline
  • 2catei de usturoi
  • 1ceapa rosie mica
  • 3rosii
  • 1lingura pesmet
  • 50g cascaval
  • garnitura
  • 1ceasca cu orez
  • 3ciuperci
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu pastrama:

In tigaia cu ulei incins,se caleste usturoiul pisat pana devine auriu,se adauga ceapa tocata foarte fin,rosiile fara coaja,fara seminte si bine scurse,dupa 4-5min.se adauga pesmetul,cascavalul ras si se da deoparte;pieptul se cresteaza intr-o parte pe lateral,se pune in buzunarul facut cate 1felie de pastrama,1lingura de umplutura,se inchide buzunarul cu scobitori si se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc;se servesc calde cu sote de legume sau cartofi sau orez fiert cu ciuperci calite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu pastrama" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA