Pui umplut cu pastrama

de ianculubita in Pui, 29 Apr 2011 | 3549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 4buc
  • 4felii de pastrama de pui
  • 2linguri ulei de masline
  • 2catei de usturoi
  • 1ceapa rosie mica
  • 3rosii
  • 1lingura pesmet
  • 50g cascaval
  • garnitura
  • 1ceasca cu orez
  • 3ciuperci
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu pastrama:

In tigaia cu ulei incins,se caleste usturoiul pisat pana devine auriu,se adauga ceapa tocata foarte fin,rosiile fara coaja,fara seminte si bine scurse,dupa 4-5min.se adauga pesmetul,cascavalul ras si se da deoparte;pieptul se cresteaza intr-o parte pe lateral,se pune in buzunarul facut cate 1felie de pastrama,1lingura de umplutura,se inchide buzunarul cu scobitori si se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc;se servesc calde cu sote de legume sau cartofi sau orez fiert cu ciuperci calite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu pastrama" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana, usturoi si ciuperci