Pui umplut cu naut si broccoli

de Bya Ralu in Pui, 19 Apr 2016 | 3245 vizualizari

 

Un pui excelent facut la vasul roman

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 1 conserva de naut
  • 100 g broccoli
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • apa
  • menta
  • praf de curcuma/vegeta/fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu naut si broccoli:

Puiul se spala bine si se lasa deoparte sa se usuce de apa.

Intr-o tigaie punem nautul scurs de zeama, ceapa taiata feliute si putin ulei de masline.

Punem si broccoli spalat si taiat in bucati mai mici,apa cat sa acopere, sare si piper si lasam putin sa fiarba pana cand scade apa.

La sfarsit se adauga cateva frunze de menta.

Condimentam puiul pe ambele parti, il crestam si il umplem cu compozia de naut si broccoli,ce ramane se pune in vasul roman, iar deasupra punem puiul umplut.

Punem apa,acoperim cu capac si dam la cuptorul preincalzit pentru circa 1:30 minute, intre timp se mai completeaza cu apa daca este nevoie si se intoarce puiul pe partea cealalta.

Cand timpul a scazut, scoatem capacul si lasam sa se rumeneasca circa 20 minute.

Se serveste cald cu umplutura de naut si sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu naut si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume mediteraneene si snitzel crocant