Aripioare de pui pane

de lavinia24 in Pui, 15 Mar 2011 | 13790 vizualizari

 

O reteta rapida,simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 7-8 aripioare de pui
  • pesmet
  • 2 oua
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui pane:

Aripioarele se spala bine,se taie in 2,se scurg bine de apa si se condimenteaza cu sare si piper.In timp ce uleiul se lasa la incins,aripioarele se dau prin ouale batute bine,iar apoi prin pesmet.Se scot pe un servetel de bucatarie si se pot servi cu piure de cartofi sau cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor in vas acoperit