Pui Shanghai

de - Andreea - in Pui, 11 Sep 2018 | 4888 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la bucataras Motan la oale! Delicios ! 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua mari
  • 2 linguri sos soia
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 3 lingurite cu mustar
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri cu faina
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Curatam pieptul de pui de pielita si il dezosam. Il spalam si il stergem cu un servet de hartie dupa care il taiem fasii.

Intr-un bol punem ouale impreuna cu sosul de soia, mustarul, zeama de lamaie si sare, piper dupa gust. Amestecam bine aceste ingrediente.

Adaugam faina putin cate putin pana obtinem o compozitie de consistenta unei smantani (o compozitie asemanatoare la cea de clatite).

Punem fasiile de piept de pui in bol si amestecam.

Punem ulei intr-o tigaie si cand uleiul e incins prajim fasiile de piept de pui.

Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc atat calde cat si reci.

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel elvetian