Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 4849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (de aprox. 1,5 kg)
  • 1 lingura frunze de rozmarin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 cepe rosii medii sau mari, intregi dar curatate de coaja
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 lingura miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie:

Incalzeste cuptorul la 190ᵒC.Ia puiul, iar in in locul dintre piele si carnea de piept imprastie o lingura de frunze de rozmarin , iar restul e rozmarin presara-l in cavitatea puiului.Condimenteaza puiul in interior si exterior si pune-l intr-o tava de copt, apoi aseaza cate o ceapa in fiecare colt al tavii.Stropeste totul cu ulei de masline, apoi da-le la copt 30 minute.

Intre timp, amesteca otetul balsamic cu mierea.Dupa ce puiul a stat la cuptor 30 minute, scoate-l, stropeste-l cu amestecul de otet, apoi da-l din nou la copt pentru inca 30 minute.Dupa ce au trecut cele 30 minute, scoate puiul din tava si pune-l deoparte.Da cepele la cuptor pentru inca 20 minute.Serveste puiul stropit cu sos alaturi ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu soté de morcovi si zucchini