Pui in iaurt pe sticla

de Oana in Pui, 7 Mai 2009 | 11110 vizualizari

 

Carnea de pui marinata in iaurt este deosebit de frageda si are o aroma foarte placuta. Eu am marinat un pui intreg si apoi l-am bagat in cuptor, pe sticla.

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • doua iaurturi micute
  • cimbru proaspat
  • menta proaspata
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in iaurt pe sticla:

Carnea trebuie marinata cel putin 12 ore, pusa de seara la frigider si gatita a doua zi.

Puiul se spala, apoi se pune intr-un castron mai mare, se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Se toarna apoi iaurtul si se unge bine peste tot, pe toate partile, apoi se acopera vasul cu o folie si se lasa la frigider.

Adoua zi se scoate puiul din iaurt, se aseaza pe o sticla umpluta cu apa, iar sticla intr-o cratita in care de asemenea am pus apa.

Se lasa la cuptor 50 de minute, la foc potrivit, stropindu-l din cand in cand cu zeama din craticioara.

Se serveste cu orice fel de garnitura sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in iaurt pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Miha 1

08.06.2009, 00:41

Am uitat ca l-am mai notat o data cu 5 furculite ...intrasem repede sa o fac...

Super babanul asta de pui!

28_andreea 1

19.11.2010, 13:54

ce bine arata

28_andreea 1

19.11.2010, 13:54

5 furculite de la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Puiul imparatesei