Pulpe de pui cu prune si vin

de La Ancuta in Pui, 24 Aug 2011 | 5834 vizualizari

 

Pui si prune? Ati ghicit: tot pentru Provocarea "Dulce Romanie" gazduita de Gaby.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 ceapa maricica
  • 10 prune
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu prune si vin:

Spalam bine pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper
Ungem un vas cu ulei si asezam pulpele.

Curatam ceapa apoi o taiem ceapa juliene. Spalam si prunele, le scoatem samburii si le taiem sferturi.

Punem ceapa si prunele in tava cu pulpele. Turnam deasupra vinul si stropim cu putin ulei de masline.

Dam la cuptor, la foc potrivit. Stropim din cand in cand cu sosul format.

Cand s-au rumenit frumos pulpele stingem focul si servim calde cu sos si garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu prune si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]