Pui cu usturoi la cuptor

de adela1981 in Pui, 6 Oct 2012 | 4136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de 1 kg fara piept
  • 2 capatani de usturoi
  • sare, piper
  • boia de ardei iute
  • maghiran uscat
  • ulei de masline
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi la cuptor:

Se curata foarte bine puiul  si se aseaza intr-o tava de friptura. Usturoiul se curata si se pune intr-un mojar cu toate condimentele si se zdrobeste. Apoi adaugam cativa stropi de ulei de masline si cu aceasta pasta vom unge puiul. Adaugam vinul si 3 linguri de ulei  si introducem in cuptorul incalzit pentru o ora si jumatate. Se stropeste din cand in cand cu sosul format din tava.   Se serveste cald cu o garnitura si o salata, sau in cazul nostru cu fasole galbena pastai cu smantana. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]