Pui cu sos de roșii

de Kamelia92 in Pui, 12 Aug 2013 | 2689 vizualizari

 

Zilele trecute soțul mi-a zis ca are pofta de cartof piure si parjoale.. Iată la ce m-a dus inspiratia pana la urma :) gustos,simplu,rapid..

 

INGREDIENTE

  • 400 g tocatura din fileu de gaina
  • 4-5 roșii decojite-tăiate sau o conserva de roșii feliate
  • 2 cepe medii
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 linguri maioneza/smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de roșii:

Punem in tigaie untul si uleiul la foc mediu pana untul se topeste si cele 2 se omogenizeaza. Ceapa tăiata marunt se caleste 3-4 minute. Adaugam tocatura si amestecam pana aceasta nu capătă o structura granulata si o culoare albicioasa. Lăsăm la foc încet sub capac cca 10 minute. Adaugam roșiile. Peste 3-4 minute adaugam maioneza sau smantana si apoi săram-piperam după gust. In 3-5 minute incorporam usturoiul pisat si e gata :)

Delicios :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de roșii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

12.08.2013, 22:18

Bun

Sim0na 1

13.08.2013, 12:06

Kamelia92 1

13.08.2013, 12:34

I-am făcut si piure doar ca nu l-am pus in imagini nu-l las eu cu pofta neimplinita merci ta toți

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos ca la Buzau