Piept de pui cu cascaval

de Angelina_Elena in Pui, 23 Iul 2013 | 3915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • cascaval Delaco De senvis
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval:

Am spalat si am taiat pieptul de pui in felii unpic mai grosute decat cele pentru snitele.

Am sarat si am piperat carnea, apoi am batut-o putin cu ciocoanul de snitele.

Am taiat cascavalul in feliute grosute.

Am asezat cate-o feliuta de cascaval peste fiecare bucata de carne, apoi am adus cealalta jumatate peste.

Itr-un bol punem ouale, 1 praf de sare si de piper si le batem bine.

Am dat "pachetelele" obtinute prin faina, apoi prin ou si le-am pus la prajit in ulei incins.

Le rumenim la foc mic, pe ambele parti, apoi le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Servim "pachetelele" cat sunt calde (pentru ca se intinde cascavalul:X) alaturi de o garnitura de cartofii sau orice altceva!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (32)

Rocsi 1

23.07.2013, 22:12

Ce bun. Vreau o bucatica

mihaelar63 1

23.07.2013, 23:03

Eu o bucatica pe maine , fac un sandvis la servici

Angelina_Elena 1

23.07.2013, 23:33

Mihaela, e perfect, mai am 3 bucati!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu