Pui cu menta la tigaie

de Valclaudia in Pui, 2 Aug 2015 | 3494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • sare dupa gust
  • mix din boabe de piper (macinate) dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml apa rece
  • 1 lingurita frunze uscate de menta (zdrobite intre degete)
  • pentru servit 3-4 frunzulite proaspete de menta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu menta la tigaie:

Indepartam pielea de pe pulpele de pui, le spalam sub jet de apa rece, apoi le tamponam cu servetele absorbante.

Presaram dupa gust sare si mix din boabe de piper pe intreaga suprafata a pulpelor

Punem 3 linguri ulei de masline in tigaie, punem tigaia la foc potrivit, asezam pulpele,presaram frunze de menta uscata (zdrobite intre degete), turnam 100 ml apa rece, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca pulpele la foc potrivit pana scade apa.

Din cand in cand le mai intoarcem iar la final, dupa ce apa a scazut si a ramas doar grasimea incinsa avem grija sa le intoarcem mai des sa se prajeasca uniform si sa nu se lipeasca de tigaie.

La servire presaram menta proaspata, taiata fin.

Noi am servit cu piure de cartofi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu menta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]