Pranzul de sambata: orez cu legume si copanele

de Angelina_Elena in Pui, 27 Iul 2013 | 3479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa mare
  • 1 cana orez
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pranzul de sambata: orez cu legume si copanele:

Alegem orezul, apoi curatam ceapa si o taiem marunt.

Ardeiul spalat il curatam de seminte si il taiem cubulete.

Intr-o cratita punem cele 2 linguri de ulei, adaugam ceapa si lasam sa se caleasca la foc mic.

Apoi adaugam ardeiul, presaram putina sare si lasam sa se caleasca bine, la foc mic.

Dupa ce s-au inmuiat legumele, adaugam orezul nefiert ,condimentam cu sare si piper, adaugam 2 cani de apa si lasam sa firba amestecand din cand in cand si adaugand apa daca mai este nevoie, pana cand orezul este fiert.

Copanelele le-am pus la fiert in apa cu putina sare.

Dupa ce s-au fiert, le-am scos cu o paleta, apoi le-am rumenit intr-o tigaie de ceramica, unsa doar putin cu ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pranzul de sambata: orez cu legume si copanele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele cu cartofi la cuptor