Prajiturica prajiturelelor

de DIANA B in Prajituri, 6 Ian 2011 | 10389 vizualizari

 

Ptr ca stiu ca sunt multi care au diabet ( ca mine ) si le plac dulciurile , m-am hotarat sa adaptez o reteta by Miha si ptr noi .

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 20 linguri fructoza
  • 150 g unt
  • 100 g faina
  • 750 ml lapte
  • 100 g nuca
  • 100 g stafide
  • 6 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturica prajiturelelor:

 Untul de la temperatura camerei se mixeaza cu 20 lg de fructoza ( Clio - se gaseste in orice market ) , pana capata o consistenta cremoasa , la care se adauga ouale pe rand ; se continua mixarea adaugandu-se laptele cate putin , apoi nuca macinata si stafidele hidratate cu apa si un pic de rom , totul desavarsindu-se cu faina in care s-a incorporat f bine cacaoa .

Se obtine o compozitie lichida care se da la cuptorul preincalzit , intr-o tava unsa cu unt , la o temperatura de 170 de grade ptr 40-50 de minute .

Sper sa va placa , ptr ca este delicioasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturica prajiturelelor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

marieta 1

25.07.2011, 00:04

bunaaaaaaaaaaaa!!!!chear daca avem diabet si noi putem manca dulciuri!!!!

DIANA B 1

25.07.2011, 09:38

@Marieta , trebuie sa faem si noi ceva , ca doar n-o sa murim c-avem diabet

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza