Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra

de madab in Dulciuri, 9 Iul 2015 | 4403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • Jumatate esenta de vanilie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • fulgi ciocolata alba
  • fulgi ciocolata neagra amaruie (80%)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma cu zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat. 

Se adauga galbenusurile  cand albusurile sunt batute foarte bine. 

Se amesteca praf de copt cu faina  si se adauga in ploaie peste  compozitia obtinuta si se amesteca usor de sus in jos.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Din compozitia obtinuta  se pastreaza  putin intr-un bol  iar restul se amesteca cu cacao.

Se toarna in tava compozitia cu cacao  si peste se pune cealalta compozitie .

Se amesteca putin cu o scobitoare  si se pun si fulgii de ciocolata. 

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pana trece testul cu scobitoarea. 

Cand este gata, se tapeteaza cu zahar pudra.

Se poate servi si calda dar si rece.

Pofta buna! ! ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Chocapic