Bomboane Raffaello

de adry88 in Dulciuri, 10 Ian 2012 | 5265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar pudra
  • 125 g unt
  • 100 g frisca
  • 250 g lapte praf
  • 200 g nuca de cocos
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se freaca zaharul cu untul la temperatura camerei, se adauga laptele praf, nuca de cocos, esenta, frisca treptat. Trebuie sa obtinem o pasta omogena.

Lasam sa se odihneasca putin, dupa care cu mana umeda formam bilute si le trecem prin nuca de cocos. Le dam la rece 2 ore, dupa care le putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]