Prajitura Fanta (2)

de Lau in Dulciuri, 4 Dec 2011 | 5838 vizualizari

 

by miremic

 

INGREDIENTE

BLAT

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt

CREMA

  • 200 g unt
  • 150 g zahar
  • 500 g branza de vaci
  • esenta de vanilie

GLAZURA

  • 850 ml suc fanta
  • 5 linguri zahar
  • 2 plicuri budinca de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Fanta (2):

BLATUL-mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul iar la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua,amestecam si turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt

dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

CREMA-mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana se topeste,adaugam branza si esenta si omogenizam

crema o adaugam peste blatul racit bine.

GLAZURA-le pregatim conform instructiunilor pe plic,in loc de lapte folosim suc

lasam sa se raceasca putin dupa care o adaugam cu lingura peste branza 

dam la frigider  minim 3 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fanta (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta