Prajitura cu nuca ,ciocolata si crema caramel

de Ligia Bxl in Prajituri, 21 Ian 2014 | 32182 vizualizari

COMENTARII (46)

Pushaa 1

22.01.2014, 11:03

yummmy

tanyapatap 1

22.01.2014, 12:14

Bravooo! Lgia! Frumoasa prezentare!!!

Ligia Bxl 1

22.01.2014, 12:46

multumesc fetele :*

anca_rm 1

22.01.2014, 12:58

yummyy ce buna este

Ligia Bxl 1

22.01.2014, 14:00

anca

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:35

super

Alinutza80 1

22.01.2014, 15:29

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 16:28

delicioasa

Sylvia 1

22.01.2014, 16:30

bestial arata

Sidy 1

22.01.2014, 17:53

O minunatie ! Salvat reteta

laura_n 1

22.01.2014, 18:30

yuuum!

aalliinnaa07 1

22.01.2014, 19:46

Simpla si gustoasa!

Geanina87 1

22.01.2014, 19:51

Micutza Luana 1

22.01.2014, 20:04

adina_vas 1

22.01.2014, 20:37

La ce temperatura se coace blatul din bezea? Este lipicios sau sfaramicios?

Ligia Bxl 1

22.01.2014, 21:06

adina_vas eu l-am copt la 180° nu este sfaramicios,este normal pe deasupra blatului e neted

ella 87 1

22.01.2014, 21:43

Lia_ 1

23.01.2014, 00:01

bravo

Ligia Bxl 1

23.01.2014, 09:43

multumesc fetele

RuxyRux 1

23.01.2014, 09:48

Perfecta Ligiuta scumpa mea!

Ligia Bxl 1

24.01.2014, 14:49

multumesc mult draga Rux

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Zuppette cu blat de bezea si nuca