Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Aug 2013 | 4692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana zahar
  • o cana fulgi de ovaz
  • o cana jumatate de faina
  • esenta vanilie
  • o jumatate de pachet margarina Rama
  • 3 linguri cacao
  • un praf de copt
  • o mana de mure
  • o ceasca ( 100 ml ) de apa
  • unn praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post):

Zaharul, murele, apa, vanilia se pun pe foc pana se face un pireu.  Se da la rece. Cand este inca putin calda se adauga margarina ( moale) si se amesteca.Peste aceasta compozitie se adauga faina, fulgii de ovaz si cacaoa si un praf de sare. Compozitia rezultata se intinde intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se coace max. 30 de minute la foc mediu. Cand este gata, cu un pahar, fac rotunduri.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post cu compot de ananas